- Rework otrzymały Pakty ze zwierzętami. Zostały one osłabione zwłaszcza w późniejszej fazie rozgrywki. Możliwość przyzwania stworzenia z całkowitą sumą PH wynoszącą 6500 PH to było zdecydowanie za dużo. Ilość ta została obniżona do 4500. Jednocześnie wzmocnione zostały stworzenia na niskich rangach dzięki czemu summon rangi D jest warty przyzwania zwłaszcza biorąc pod uwagę jego niewielki koszt. Pojawiła się także możliwość trzymania summona na fabule bez spadku tur które może przebywać w naszym świecie. Zaktualizowane zostały koszta przyzwania. Wszystko to to tak naprawdę trzon wokół którego kręci się cała reszta. Przede wszystkim Pakty otrzymały odświeżony wygląd (mam nadzieję, że lepszy), poprawione opisy bazujące w dużej mierze na tym co już wcześniej było. Co się tyczy tworzenia summonów to został stworzony zupełnie nowy wzór tabelkowy. Najważniejsza zmiana to jednak coś co znacznie usprawni sam proces sprawdzania paktów co stanowiło odwieczną bolączkę forum. Od teraz każde stworzenie posiadać będzie swój osobny dokument w excelu z wykorzystaniem kalkulatora, którego autorem jest Ichirou i z powodzeniem stosowany jest przez użytkowników chociażby podczas tworzenia KP czy planowania rozwoju postaci. Nie są to wszystkie zmiany, ale te najważniejsze. Po pełen obraz zapraszam do zapoznania się z tematem.
- Druga zmiana to coś co przeszłoby cichaczem gdybym o tym nie wspomniał. Nowy wzór tabelkowy wygenerował chyba wszelkie możliwe błędy wynikające z niezałatanego do końca css'a. Praktycznie wszelkie problemy (także z uwzględenieniem tych zgłaszanych wieki temu) zostały zażegnane. Dodatkowo dla ludzi, którzy używali [tbox][tdial] obwieszczam wszem i wobec, że dodałem opcje szerokości 100 co pozwala tworzyć fajne pojedyncze rubryki. Jeśli ktoś doświadczyłby dziwnych rzeczy zwłaszcza w tabelkach bo tam większość z nich występowała albo zauważył jeszcze jakieś błędy na stronie zapraszam serdecznie do kontaktu wraz z opisem i możliwie jakąś specyfikacją z czego korzystamy. Nawet głupia przeglądarka może mieć tu znaczenie. Zacząłem małymi krokami grzebać tu i ówdzie więc może będzie dało się coś z tym zrobić.