Stanowisko: Mod WT
Doświadczenie: Z 8-9 lat, coś takiego już jestem obecny na pbf'ach z czego 90% to naruto.
Byłem modem całkiem długo, a nawet epizod administrowania jak i brania udziału przy tworzeniu forum się znalazł.
Chociaż nie jest to moje ulubione uniwersum to posiadam o nim wiedzę w szerokim zakresie.
Generalnie lubię i często wypowiadam się w zmianach jak i technikach od długiego czasu.
Uwielbiam teoretyzować jeśli chodzi o buildy na forach i wiele osób skorzystało z mojej pomocnej dłoni w tej kwestii.
Coś od siebie: Może zacznę od tego, że najchętniej wyciągnąłbym rękę po moda technicznego, jednak na tak odpowiedzialne stanowisko nie będę miał czasu, a poza tym już zgłosiła się osoba którą uważam za kompetentną na tym stanowisku. Czemu więc nie kuźnia? Nie znam znam jej realiów do końca no i w połączeniu z modem WT też już mógłbym mieć ograniczony czas.
Przechodząc do "dlaczego ja" w kwestii moderatora WT to sprawa jest bardzo prosta. Jestem graczem który zwraca uwagę głównie na mechaniki forum i jest nimi mocno zainteresowany, ale często brakuje mi inicjatywy żeby robić jakieś reworki czy większe rzeczy, więc myślę że najlepiej odnajdę się tutaj. Poza tym co z doświadczenia może wiedzieć grono administracji to bardzo lubię narzekać - Czy można mieć lepszą rekomendację na to stanowisko? Mając te 2 do 4 godzin wolnego dziennie myślę że na spokojnie wyrobię się z wypełnianiem swoich obowiązków i to bardzo sumiennie.
Długo by można pisać, ale nie widzę ku temu potrzeby. Rynek zweryfikuje