Trzecia pod względem wielkości prowincja Wietrznych Równin zamieszkała przez Ród Uchiha. Prowincja Sogen zarówno od północy jak i południowo-wschodniej strony sąsiaduje z morzem, z kolei od południa graniczy z regionem Prastarego Lasu. To co jednak w szczególności warte jest odnotowania, to fort graniczny postawiony od północnego wschodu na granicy z niezbadanym obszarem dawno upadłego kraju, zniszczonego jeszcze w trakcie potyczki z Juubim. Kultura prowincji w głównej mierze skupia się na militariach, przemyśle żeglarskim oraz hodowli co wynika z uwarunkowań geograficznych.
przez Ocir » 10 maja 2017, o 22:43
#117Klany:
Otrzymały nowe obrazki. Gotowe mam dla wszystkich pozostałych jednak nie zdążę już dzisiaj wrzucić. Siedziałem cały dzień, a i tak się nie wyrobiłem. Wymieniane były tylko stare. Rozmiar 555x150, póki co zostaje. Nowym standardem na forum jest 555x200 oraz 500x200.
-

Ocir
- Administrator
-
- Wiek postaci: 0
- GG: 401110
- Multikonta: Ichirou
przez Ocir » 11 maja 2017, o 13:50
#118Klany:
Techniki żywiołowe:
Otrzymały nowe obrazki. Część z nich ulegnie zmianie później. (Zmiana rozmiaru, polepszenie jakości).
-

Ocir
- Administrator
-
przez Defrevin » 14 maja 2017, o 21:30
#119W dniu dzisiejszym wchodzą w życie dwa pomysły Uwolnienie 310PH! A może nie 310 oraz Monotematyczność samurajów. W związku z tym, gracze od teraz na start dostają aż 500 PH do rozdysponowania (zamiast 310), a ponadto mają dowolność w ich wydaniu. Mogą wszystko przeznaczyć na rozwój atrybutów, jak i pominąć atrybuty i punkty przeznaczyć na rozwój dziedzin Ninpou.
Gracze, którzy już posiadają zaakceptowaną karte postaci również nie są poszkodowani! Przysługuje im zwrot w wysokości 190 PH. Obowiązkiem jest umieścić w rozliczeniach link do tego ogłoszenia z przysługującą liczbą zwrotnych PH.
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
-

Defrevin
- Założyciel Forum
-
- GG: 0
- Multikonta:
przez Ocir » 17 maja 2017, o 00:33
#120Techniki:
Otrzymały nowe obrazki. Tam gdzie ich uprzednio nie było także się pojawiły uzupełniając pustkę.
-

Ocir
- Administrator
-
przez Ocir » 18 maja 2017, o 22:22
#121Nowe obrazki otrzymały:
Techniki styli, które się nie pojawiły posiadają starą rozmiarówkę 555x150, która zostanie wymieniona nieco później.
-

Ocir
- Administrator
-
przez Defrevin » 21 maja 2017, o 10:20
#122Wprowadzone zostały zmiany w dziale wyposażenia. Do przedmiotów z dziedziny broni drzewcowej, mieczy, broni niestandardowej oraz dodatków (gurda) zostały dodane wymagane wartości posiadania siły, aby poprawnie posługiwać się bronią. Ponadto zwiększyła się cena makabishi i senbonów, a Gurda jest teraz bardziej pojemna.
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
-

Defrevin
- Założyciel Forum
-
- Multikonta:
przez Defrevin » 25 maja 2017, o 21:00
-

Defrevin
- Założyciel Forum
-
- Multikonta:
przez Defrevin » 8 cze 2017, o 17:31
#124Odświeżony został wątek z początkową Wiedzą Postaci. Zmianie uległa wiedza z jaką rozpoczyna wyrzutek (zmiana wchodzi w życie od tej chwili i nie dotyczy osób które już posiadają zaakceptowaną kartę postaci)
-

Defrevin
- Założyciel Forum
-
- Multikonta:
przez Defrevin » 14 cze 2017, o 21:30
#125Odświeżona i wgrana została nowa Mapa świata oraz Mapa regionów. Na mapie regionów wprowadzono i oznaczono szlaki morskie, którymi można dostać się do prowincji zamorskich. Podróż szlakami morskimi wiąże się z wyższym kosztem, ale jest równocześnie szybsza od podróży drogą lądową. Koszty i czasy podróży zostały zaaktualizowane na szlakach transpotowych
-

Defrevin
- Założyciel Forum
-
- Multikonta:
przez Venus » 15 cze 2017, o 17:24
#126Zostały naniesione zmiany we Wzorze Karty Postaci, który dotyczyły tematu ze startowymi technikami. W związku z uwolnieniem PH, został podwyższony startowy przedział technik rangi D, które zgodnie z powyższym tematem, mogą być wymienne na jutsu z wyższej rangi.

Jeśli czegoś potrzebujesz lub nie wiesz, śmiało zwróć się do mnie. Wystarczy napisać prywatną wiadomość czy też odezwać się na gg, zawsze odpowiem.
Have fun!
-

Venus
-
- Ranga: Bogini
- Krótki wygląd: -
- Widoczny ekwipunek: -
- Link do KP: -
- GG: 4208281
- Multikonta: Nikusui
przez Exodia » 15 cze 2017, o 18:14
#127Dodany został dziesiąty punkt regulaminu Kuźni, w którym doprecyzowano możliwości tworzenia substancji pokroju papierosów czy innych łagodnych środków odurzających niewymagających posiadania zdolności tworzenia trucizn.
Administrator Fabularny
W razie jakichkolwiek pytań czy spraw, pisać na gg/PW. Chętnie pomogę : )
-

Exodia
- Administrator
-
- Ranga: Admin Fabularny
- GG: 45935453
- Multikonta: Murai
przez Exodia » 20 cze 2017, o 17:24
#128Z szablonu kukieł klanu Ayatsuri zostały usunięte rubryki z Szybkością i Percepcją. Od teraz kuglarz powinien własnoręcznie wyliczać Szybkość i Wymagania Percepcji kukły na podstawie przeliczników w temacie z technikami klanowymi. Zmiana została podyktowana wygodą dla graczy, którzy własnoręcznie będą mogli wyliczać Szybkość kukieł w KP, i Administracji, z której spadnie obowiązek edycji tematów w Kuźni na życzenie graczy. Tym samym wszystkie kukły zostaną automatycznie pozbawione zbędnych rubryk.
Tworzenie Marionetek
Techniki Ayatsuri
Administrator Fabularny
W razie jakichkolwiek pytań czy spraw, pisać na gg/PW. Chętnie pomogę : )
-

Exodia
- Administrator
-
- Ranga: Admin Fabularny
- GG: 45935453
- Multikonta: Murai
przez Defrevin » 28 cze 2017, o 20:10
#129Wprowadzono zmianę w działaniu techniki Suiton: Mizu Kawarimi - od teraz aby ją użyć konieczne jest uprzedniego złożenie sekwencji pieczęci i tak jak to było wcześniej - bycie świadomym nadchodzącego zagrożenia.
-

Defrevin
- Założyciel Forum
-
- Multikonta:
przez Defrevin » 1 lip 2017, o 13:49
#130Zaktualizowano temat Antidota i trucizny - od chwili obecnej znika wymóg czasowy warzenia medykamentów, trucizn i antidotów, pozostaje jedynie wymóg linijkowy opisu treningu
-

Defrevin
- Założyciel Forum
-
- Multikonta:
przez Defrevin » 2 lip 2017, o 12:00
#131Poprawiono koszty dla Shōton: Omiwatari no Jutsu oraz Shōton: Hashō Kōryū w klanie Kōseki. Dodano koszt co turę.
-

Defrevin
- Założyciel Forum
-
- Multikonta:
Powrót do Sogen