Ukryty tekst. Treść widoczna tylko dla autora wpisu.
Wyniki rekrutacji na stanowisko Moderatora działu WT/Kuźni
Dziękujemy wszystkim za zgłoszenia, poniżej nicki i przydziały (nie)szczęśliwców:
Do Kuźni:
Do WT:
Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy wyrazili chęć pomocy w dziale, a wybranym gratuluję.
Krótkie ogłoszenie dotyczące Suitonu
Jeśli w związku z reworkiem Suitonu, przez usunięcie jakiejś techniki ktoś jest stratny o jakieś jutsu i czuje się poszkodowany, każdemu przysługuje wymiana takiej techniki na technikę Suitonu ogólnodostępną tej samej rangi. Wystarczy napisać mi lub Ocirowi PW z linkiem do treningu do usuniętej techniki jeśli nie była wzięta na start i życzeniem, na jaką chcielibyśmy ją wymienić. Czasu na takie operacje jest tydzień od opublikowania tego ogłoszenia, a za opóźnienie w pomyśleniu o takich przypadkach przepraszamy.
Dwa w jednym
Dwa ogłoszenia powiązane ze sobą. Pierwszym z nich jest zmiana na stanowisku Moderatora Ogólnego. Ze względów brakowoczasowych Misae vel Vulpie została zastąpiona przez Asakę vel Yukirin. Dziękujemy bardzo poprzedniej Modce za pomoc w tworzeniu i prowadzeniu forum, a następczyni gratulujemy bezpośredniej nominacji. Tak, wyborów na to stanowisko tym razem nie organizowaliśmy, bo mieliśmy z góry upatrzoną kandydatkę.
W związku z powyższą rotacją straciliśmy "szeregowego" moda WT i chcielibyśmy tą lukę uzupełnić jakąś nową twarzą. Dlatego otwieram rekrutację na jedno miejsce na stanowisko Moderatora Własnych Technik. Wzór zgłoszenia zamieszczam poniżej, zasady są niezmienne, można wrzucać je w hide no i zapraszam do walki o stołek.
- Kod: Zaznacz cały
[color=#BF8000]Stanowisko:[/color] Moderator WT
[color=#BF8000]Doświadczenie:[/color] Jakie posiadamy w zakresie pełnienia podobnych funkcji
[color=#BF8000]Coś od siebie:[/color] Takie typowe "dlaczego ja"
Oczywiście zastrzegamy sobie prawo do pozostawienia konkursu bez rozstrzygnięcia.
EDIT: Ze względu na długoterminowy urlop Riki aka Zan, która sama zrezygnowała z modowania w Kuźni, rozszerzamy nabór również o tą funkcję. Podania można składać do dwóch działów.
Zmiana w składzie administracji
Informujemy, że z powodów brakowoczasowych BeeBee-Hachi przestał pełnić funkcję Moderatora Fabularnego. Dziękujemy za pracę włożoną w prowadzenie forum.
Wyniki rekrutacji na stanowisko Moderatora działu WT/Kuźni
Dobry wieczór!
Rekrutacja na modów najbardziej obleganych i kłótniogennych działów została z tą chwilą zakończona, a ja spieszę ogłosić wyniki. Oto one:
Moderator Kuźni - Ayatsuri Juranu
Moderator WT - Toshiro
Nowo wybranym moderatorom gratulujemy przyjęcia na okres próbny i życzymy przyjemnej pracy oraz stalowych nerwów.
Rekrutacja na stanowisko Moderatora Fabularnego
Informujemy o właśnie rozpoczętym naborze na wolne obecnie stanowisko Moderatora Fabularnego. Myślę, że obowiązki na tej funkcji zainteresowanym są dobrze znane, ale w ramach odświeżenia zacytuję zakres z odpowiedniego tematu:Spoiler: pokaż
Żeby nie przedłużać, zapraszamy chętnych do zgłoszenia się zgodnie z poniższym formularzem. Przewidziany czas na przyjmowanie zgłoszeń to prawdopodobnie standardowe tydzień lub dwa, przy czym rekrutacja może się przedłużyć lub skrócić w zależności od kandydatur.
FORMULARZ:
- Kod: Zaznacz cały
[color=#BF8000]Stanowisko:[/color] Moderator fabularny
[color=#BF8000]Doświadczenie:[/color] Jakie posiadamy w zakresie pełnienia podobnych funkcji
[color=#BF8000]Coś od siebie:[/color] Takie typowe "dlaczego ja"
Powrót do Umiejętności wspomagające
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość