przez Shin » 3 maja 2017, o 16:42
Shin dusił się ze śmiechu patrząc, jak dwóch typa ucieka z alejki. Zdjął pieczęć, by nie marnować więcej Chakry. Posiedział chwilę, pooddychał głęboko, by doprowadzić się do porządku. Głęboki wdech nosem, wydech ustami. Wdech nosem, wydech ustami. Wdech, wydech. Nos, usta.wyjął spod płaszcza jednego kunaia i zaczął nim kręcić na jednym palcu, tak dla wizualnego efektu. Wyszedł z cienia i spojrzał na szczającego typa. Westchnął cicho z zażenowaniem, po czym wyjął schowane w kurcie pudełko.
-Twój kumpel wysyła Harmonijkę. Powiedział, że to za futro. Więc proszę dać moje 50 Ryo, zabrać przesyłkę a ja się stąd zbieram, bo mam lepsze rzeczy do roboty niż przesyłki dla obszczymurków, drogi panie Shi. Pieniądze lecą do mojej rąsi, sprzęt do pana i się więcej, mam nadzieję, nie zobaczymy. No, to teraz proszę współpracować.
Przerzucił zręcznie kunaia do ręki z pudełkiem, i wyciągnął dłoń po zapłatę. Jeśli ją uzyskał, przerzucił kunaia z powrotem i dał facetowi pudełko. Jeśli nie, to stał tak z wyciągniętą dłonią. Jeśli natomiast mężczyzna spróbował go zaatakować, rzucił mu nowym kunaiem w pierś, wpierw wyciągając go z kurty.
____
Jeśli dostane zapłatę z/t
Ostatnio edytowano 5 maja 2017, o 15:51 przez Shin, łącznie edytowano 1 raz