A jednak nie będę miał czasu. Post do usunięcia
Podsumowanie naboru
Dziękuję za wszystkie zgłoszenia. Zdecydowaliśmy się na wybór osób które posiadają jakiś staż na forum i co do których mam przynajmniej przeczucie czy to przez znajomość czy właśnie długość gry na forum, że powinny się sprawdzić w nowej roli. Reszta niech się nie zraża i zapraszam przy następnej rekrutacji gdy nieco liźnie naszego forum.Obowiązują was 1 - 2 miesiące okresu próbnego podczas, którego będę bacznie śledził wasze poczynania. Najwyżej posypią się głowy
- Chise - moderator WT
- Yami - moderator WT
Nabór na moderatora... Ogólnego.
Doberek,
administracja postanowiła powiększyć swoje szeregi o dodatkowego gracza, który zacząłby pełnić funkcję moderatora ogólnego. Niech was nazwa nie zmyli, bo nie tylko w pomysłach wtedy obecność obowiązkowa, ale także w reworkach albo możliwe WT i Kuźni (dokładny zakres obowiązków będzie ustalony po dołączeniu, aczkolwiek na pewno dostanie jedno z dwóch). Wymagamy także gg do bycia w konferencjach, ale to akurat raczej jest oczywiste. Co oferujemy w zamian za pot, krew i łzy? Dużo doborowego towarzystwa (poza Panem zaczynającym się na Exodia) , wtyki dzięki którym można wszystko, współpracę z administratorem ogólnym aby forum było lepsze niż jest obecnie i konto z szarym kolorem do szpanu.
Obowiązuje wzór:
Stanowisko: Mod ogólny
Doświadczenie: Jakie posiadamy w zakresie pełnienia podobnych funkcji
Coś od siebie: Takie typowe "dlaczego ja"
- Kod: Zaznacz cały
[color=#BF8000]Stanowisko:[/color]
[color=#BF8000]Doświadczenie:[/color]
[color=#BF8000]Coś od siebie:[/color]
Zgłoszenia można umieścić w uhide. Zapraszam do rekrutacji.
Wyniki wyborów moderatora/ki ogólnego.
Dziękujemy każdej osobie, która zgłosiła się na to stanowisko. Cieszy nas wasze zainteresowanie i chęć pomocy w rozwoju forum. Po długich dyskusjach, wojnach i wielu placzach nasz ostateczny wybór padł na męczennika Seinaru. Serdecznie mu gratulujemy i życzymy miłej oraz owocnej pracy razem z resztą administracji.
Nabór na moderatora działu WT & Kuźni
W związku z zakończeniem współpracy z dwoma moderatorami działów WT oraz Kuźni, poszukiwane są nowe osoby, które przejmą ich obowiązki. Można zgłosić się do wybranego przez siebie działu, można również do obu, wedle uznania. Tak jak poprzednio, doświadczenie w pracy moderatora nie jest obowiązkowe, ale na pewno będzie plusowało przy rozpatrzeniu kandydatury. Proszę również o mądre przemyślenie swojego zgłoszenia. Nie od dziś wiadomo, że potrzeba do tego cierpliwości, trzeźwego spojrzenia oraz stosownego zachowania. W razie pytań zapraszamy na PW.
Z tego miejsca, chcemy też podziękować Reice oraz Shidze, za dotychczasową pracę, czas i chęci.
Wzór:Stanowisko: Moderator WT / Moderator Kuźni / Moderator WT & Kuźni
Doświadczenie: Jakie posiadamy w zakresie pełnienia podobnych funkcji
Coś od siebie: Zalety, aktywność i tym podobne
- Kod: Zaznacz cały
[color=#BF8000]Stanowisko:[/color]
[color=#BF8000]Doświadczenie:[/color]
[color=#BF8000]Coś od siebie:[/color]
Zgłoszenia można umieścić w uhide. Zapraszam do rekrutacji.
Stanowisko: Moderator WT
Doświadczenie:
Grand Theft AutoCoś od siebie: No cóż. Nie zaszkodzi spróbować, zawsze z poziomu moderacji patrzy się nieco inaczej na sprawy niż z poziomu gracza, tego uniknąć się nie da, lecz najważniejszym jest zawsze działać tak by nikt nie wyszedł z sytuacji jakoś strasznie pokrzywdzony. Wrzucając część swoich wt i po rozmowach z niektórymi doszedłem do wniosku, że ciutkę chyba system poznałem, sprawdzając jego granicę tu i tam, fakt wiele mi brakuje by być ideałem, no ale przecież dział tworzy drużyna i ktoś musi być przeciwwagą. Ostatecznie nic nie stoi na przeszkodzie by powiedzieć sobie część i tyle
- Social-Gaming - Serwer Roleplay na platformie MTA: Mistrz gry ( prowadzenie narracji w rozgrywce, wycena akcji, skargi/pochwały )
- Cloud MTA - Serwer Roleplay na platformie MTA: Główny mistrz gry ( Nadzór nad opiekunami organizacji porządkowych i ich rozgrywką[ Policja, FBI etc ], opiekunami organizacji przestępczych [ Gangi, mafie ]. Projektowanie gospodarki serwera w tym pilnowanie nielegalnego obiegu broni. Ustalanie odgórnych reguł i zasad rozgrywki, skargi/pochwały, promocja serwera za pomocą filmów i klipów prezentujących serwer.
- Redemption MTA - Serwer Roleplay na platformie MTA: - Główny mistrz gry ( Projektowanie poziomu i systemu rozgrywki, nadzór nad opiekunami organizacji przestępczych, porządkowych, publicznych. Nadzór nad ogólnym poziomem rozgrywki ) - Obecnie, w trakcie tworzenia.
. Co do mojej aktywności chyba wątpliwości nikt nie ma. Na PBF'ach jestem krótko, ale nic nie stoi na przeszkodzie by spróbować wszystkiego i zyskać więcej obycia w temacie. Jak to mówi Buka -> Zawsze można cofnąć.
Powrót do Seiyama (Osada Rodu Kōseki)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość